Platforma

Akses në Financë

Partneriteti për Ekselencë - Qendrat e Ekselencës Profesionale

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

-Të rritë përgjegjshmërinë e AFP-së për të përshtatur ofrimin e aftësive ndaj nevojave ekonomike dhe sociale në zhvillim, duke siguruar q&e...

Donatorë: Programi Erasmus +
Zbatues: Agjencia Ekzekutive Evropiane e Arsimit dhe Kulturës (EACEA)
Afati i Aplikimit: 29 November 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Edukim, Trajnime
Kodi: SF-22-0034

“Gjelbërimi” i NVM-ve në ekosistemin e ekonomisë sociale nëpërmjet bashkëpunimit ndërkombëtar

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

- Përmirësimi i kapaciteteve të NVM-ve dhe sipërmarrësve të ekonomisë sociale për të performuar në tranzicionin e gjelbër
- Rritja e...

Donatorë: Single Market Program
Zbatues: Këshilli Evropian i Inovacionit, Agjencia Ekzekutive e SME-ve (EISMEA)
Afati i Aplikimit: 14 February 2023
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrje, Inovacion, Mjedis, Entrepreneurship, Innovation, Environment
Kodi: SF-22-0033

"Ndërtimi i një komuniteti të kërkimit shkencor dhe mundësimi i një rrjeti të doktoraturës (Bashkimi i industrisë me akademinë)"

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Donatorë: Komisioni Europian

Zbatues: Programi Horizon
Afati i Aplikimit: 14-December-2022
Statusi: Aktive
Industri:
Kodi: SF-22-0032

Rritja e ndërgjegjësimit tek ndërmarrjet për të punuar me ndërmarrjet sociale (drejt modelit të një tregu 'social' nga biznesi në biznes (B2B))

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

- Rritja e shitjeve lokale dhe rajonale B2B dhe bashkëpunimi afatgjatë midis subjekteve të SE (bizneseve sociale) dhe bizneseve kryesore.

- Rritja e markimit të SE ...

Donatorë: Single Market Program
Zbatues: Këshilli Evropian i Inovacionit, Agjencia Ekzekutive e SME-ve (EISMEA)
Afati i Aplikimit: 07 Dhjetor 2022
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrja, Inovacioni Social
Kodi: SF-22-0031

Zgjidhje të bazuara në natyrë për të mbrojtur infrastrukturën lokale

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

 

Propozimet duhet të kontribuojnë në arritjen e një ose më shumë nga ndikimet e mëposhtme:

• Sigurimi i qëndrueshmëris...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Programi Horizon
Afati i Aplikimit: 23-November-2022
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrja dhe NVM-të, Inovacioni, Mjedisi
Kodi: SF-22-0030

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Dot Image