Platforma

Akses në Financë

Fondi i Ekonomisë Kreative

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
  • Një ndërmarrje mund të përfitoj maksimalisht 500,000 lekë për projektin;
  • Skema mbulon 80% të shpenzimeve të pranuara, brenda limitit t&...
Donatorë: Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Zbatues: Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve/ AIDA
Afati i Aplikimit: 01.11.2019
Statusi: Jo Aktive
Industri: Zejtari, Artizanat
Kodi: SF-20-0003

Fondi i Konkurrueshmërisë

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Skema e Grantit për Ndarje të Kostove ofron subvencionim për kosto që kanë të bëjnë me aktivitete të miratuara mbi bazën e ndarjes së kosto...

Donatorë: Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Zbatues: Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve/ AIDA
Afati i Aplikimit: -
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-20-0001

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Dot Image