* Informacioni në këtë faqe web është vetëm për qëllime të përgjithshme informative. AIDA nuk mban përgjegjësi për çfarëdolloj informacioni të pasaktë të pasqyruar në platformën “Akses në Financë”. AIDA nuk krijon asnjë lidhje me sipërmarrjet mikro, të vogla, të mesme (NMVM) dhe as me ndonjë konsulent, si dhe nuk mban përgjegjësi për asnjë marrëdhënie të krijuar nëpërmjet kësaj platforme ndërmjet palëve të interesuara.
Platforma

Akses në Financë

Smart Capital

Lloji: Kredi/Garanci

Donatorë: USAID Ambasada Amerikane, Tiranë
Zbatues: CBS - Creative Business Solutions
Afati i Aplikimit: 31/03/ 2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0008

PROGRAMI IPARD II

Lloji: Grante

Donatorë: Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Zbatues: Agjencia e Zhvillimit Bujqesor Rural – AZHBR
Afati i Aplikimit: -
Statusi: Jo Aktive
Industri: Agrikulturë
Kodi: SF-21-0006

Linjë kredie për SME

Lloji: Kredi/Garanci

Donatorë: Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim - AICS
Zbatues: Programi Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri, Intesa San Paolo Bank, Procredit Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank Shqipëri, Credins Bank, Tirana Bank, Banka Amerikane e Investimeve/ ABI Bank, Union Bank, FED Invest, NOA Bank, Fondi Besa
Afati i Aplikimit:
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0003

Programi për Mbështetjen e Biznesit

Lloji: Grante

Donatorë: Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim - AICS
Zbatues: Programi Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri
Afati i Aplikimit: 31 Dhjetor 2019
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0001

Fondi i Inovacionit

Lloji: Grante

Donatorë: Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Zbatues: Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve/ AIDA
Afati i Aplikimit: 2020
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-20-0005

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...