Platforma

Akses në Financë

EIC Transition

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Keshillli Europian i Inovacionit
Afati i Aplikimit: 22.09.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Innovation technology and activities
Kodi: SF-21-0029

Sfidat e Akseleratorit të Këshillit Europian të Inovacionit (EIC)

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Keshillli Europian i Inovacionit
Afati i Aplikimit: 16.06.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: a. Energjia e rinovueshme, përfshirë hidrogjenin e rinovueshëm dhe depozitimin e energjisë b. Rinovimi i thellë i ndërtesave c. Industri me karbon të ulët d. Bateritë dhe sistemet e tjera të ruajtjes së energjisë e. Për informacione të mëtejshme, ju lutem shikoni Programin e Punës EIC 2021
Kodi: SF-21-0028

Capacity building in the field of youth (ERASMUS-YOUTH-2021)

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Projektet e dhëna duhet të demonstrojnë ndikimin e tyre të pritur nga:

a) ndërtimi i rezultateve të Qëllimeve Rinore Europiane, Dialogu Rinor dhe pro...

Donatorë: Bashkimi Europian (BE)
Zbatues: Agjencia Europiane e Arsimit dhe Kulturës
Afati i Aplikimit: 01.07.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0027

CROSS-BORDER PROGRAMME ALBANIA – KOSOVO 2014 – 2020/ Priority 2: Encouraging Tourism and Cultural and Natural Heritage

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Cilësia e shërbimeve dhe produkteve të turizmit do të përmirësohet për t'u bërë më konkurruese. Trashëgimia kulturore, historike dhe na...

Donatorë: Bashkimi Europian (BE)
Zbatues: Bashkimi Europian (BE)
Afati i Aplikimit: 14 Korrik 2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0026

CEE Startup Challenge

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

‘CEE Startup Challenge’ ju mundëson të krijoni bashkëpunime dhe një rrjet partnerësh, duke u ekspozuar ndaj koorporatave dhe mediave kryesore globale.

Donatorë: Vestbee
Zbatues: Vestbee
Afati i Aplikimit: 31.05.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0025

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Image

IPARD and the Albanian Agribusiness Support Facility (AASF) – an opportunity for agribusiness development

The Instrument for Pre-Accession Assistance for Rural Development (IPARD) has the specific long-term objective to prepare the Albanian agribusiness sector in meeting the requi...

Dot Image