Platforma

Akses në Financë

Programi Erasmus për Sipërmarrësit e Rinj

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Si një sipërmarrës i ri, ju do të përfitoni nga trajnimi gjatë punës në një Ndërmarrje të Vogël ose të Mesme, në një ve...

Donatorë: BE- Instrumenti për Asistencë të Para-Anëtarësimit/ IPA
Zbatues: Qendra e Inovacionit PROTIK
Afati i Aplikimit: -
Statusi: Aktive
Industri:
Kodi: SF-20-0007

BERZH Star Venture Start-up / Fondi i Ndikimit të Biznesit të Vogël

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Star Venture cakton këto projekte këshillimore për Startup-et të përshtatura për kompetencat dhe nevojat e tyre specifike:

  • Shërbimet e k...
Donatorë: Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim – BERZH
Zbatues: Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim – BERZH
Afati i Aplikimit: -
Statusi: Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-20-0006

Programi i Mbështetjes së Agrobiznesit Shqiptar (AASF)

Lloji: Kredi/Garanci

Tipi i Skemës Financiare: Kredi/Garanci
Përfitime:

Mbështetje teknike dhe financiare nën AASF: Mundëson për agrobizneset dhe fermerët akses në financat e kërkuara për të rritur produktivitetin e tyre,...

Donatorë: Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim – BERZH, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Zbatues: Intesa San Paolo Bank, Procredit Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank Shqipëri
Afati i Aplikimit: -
Statusi: Aktive
Industri: Agrikulturë
Kodi: SF-20-0002

Twinning Western Balkans Special

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
  • Përmirësimi i kapacitetit dhe burimeve t...
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues:
Afati i Aplikimit: 05.10.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0038

Innovation Lab (CREA-CROSS-2021-INNOVLAB)

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Përmirësimi i konkurrencës së sektorëve audiovizual&e...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues:
Afati i Aplikimit: 05.10.2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0037

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Image

IPARD and the Albanian Agribusiness Support Facility (AASF) – an opportunity for agribusiness development

The Instrument for Pre-Accession Assistance for Rural Development (IPARD) has the specific long-term objective to prepare the Albanian agribusiness sector in meeting the requi...

Dot Image