* Informacioni në këtë faqe web është vetëm për qëllime të përgjithshme informative. AIDA nuk mban përgjegjësi për çfarëdolloj informacioni të pasaktë të pasqyruar në platformën “Akses në Financë”. AIDA nuk krijon asnjë lidhje me sipërmarrjet mikro, të vogla, të mesme (NMVM) dhe as me ndonjë konsulent, si dhe nuk mban përgjegjësi për asnjë marrëdhënie të krijuar nëpërmjet kësaj platforme ndërmjet palëve të interesuara.
Platforma

Akses në Financë

Çmimi i BE-së për Inovacionin Humanitar

Lloji: Grante

Donatorë: Horizon Europe
Zbatues: Programi Horizon
Afati i Aplikimit: 03 Tetor 2023 / 03 October 2023
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Teknologji Informacioni
Kodi: SF-23-0011

Çmimet #BeActive

Lloji: Cmim

Donatorë: Programi Erasmus +
Zbatues: Agjencia Ekzekutive Evropiane e Arsimit dhe Kulturës (EACEA)
Afati i Aplikimit: 25 Maj 2023 / 25 May 2023
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Edukim, Trajnime, Edukim dhe Trajnim, Barazi Gjinore, Sport
Kodi: SF-23-0010

ConnectIT 2.0

Lloji: Shërbime konsulente

Donatorë: GIZ, EU4Innovation
Zbatues: CoSolve-19, Ministria e Financave dhe Ekonomisë
Afati i Aplikimit: 22 Mars 2023 / 22 March 2023
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Aftesi digjitale
Kodi: SF-23-0009

PROGRAMI I INOVACIONIT EXPO LIVE

Lloji: Grante

Donatorë: EXPO 2020 Dubai
Zbatues: Expo Live Innovation Programme
Afati i Aplikimit: 01 Mars 2023/ 01 March 2023
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-23-0008

SURE5.0

Lloji: Grante

Donatorë: Bashkimi Europian (BE)
Zbatues: F6S
Afati i Aplikimit: 01 Mars 2023 / 01 March 2023
Statusi: Aktive
Industri: Teknologji Informacioni, Shërbime konsulence, Industritë që përfshijnë teknologjinë dhe veprimtari të inovacionit
Kodi: SF-23-0007

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

Shpallet thirrja për Fondin e AIDA-s

Dëshiron të ecësh me hapin e kohës, të digjitalizosh biznesin tërësisht apo pjesërisht, të integrosh teknologji të reja, të krijosh platfor...

Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...