Platforma

Akses në Financë

Programi për garantimin e huave - COSME

Lloji: Kredi/Garanci

Tipi i Skemës Financiare: Kredi/Garanci
Përfitime:

Shuma e financimit deri në 150.000 Euro. Shuma mund të jetë deri në 3.000.000 Euro nëse ndërmarrja nuk përmbush ndonjë nga kriteret e Programit InnovFin.<...

Donatorë: Fondi Europian i Investimeve (EIF)
Zbatues: Fondi Europian i Investimeve (EIF), Alpha Bank
Afati i Aplikimit: 2020
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0016

EUforInnovation

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Struktura e financimit është si më poshtë:

  • Aplikantët në fazën e idesë mund të marrin deri në 7,000 euro;
  • Startup-e...
Donatorë: Ambasada e Suedisë në Tiranë
Zbatues: Ambasada e Suedisë në Tiranë, Shoqëria Gjermane për Bashkëpunim Ndërkombëtar (GIZ)
Afati i Aplikimit: 15/03/2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0010

Smart Capital

Lloji: Kredi/Garanci

Tipi i Skemës Financiare: Kredi/Garanci
Përfitime:

Projekti ndihmon NVM-të të përgatisin paketat e kredive, të forcojnë praktikat e mbajtjes së të dhënave dhe të kontabilitetit, të zhvillojnë...

Donatorë: USAID Ambasada Amerikane, Tiranë
Zbatues: CBS - Creative Business Solutions
Afati i Aplikimit: 31/03/ 2021
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0008

PROGRAMI IPARD II

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Për Masën 1, totali i shpenzimeve të pranueshme, për të cilat kërkohet mbështetje, do të jetë në kufijtë minimal dhe maksi...

Donatorë: Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural
Zbatues: Agjencia e Zhvillimit Bujqesor Rural – AZHBR
Afati i Aplikimit: -
Statusi: Jo Aktive
Industri: Agrikulturë
Kodi: SF-21-0006

Linjë kredie për SME

Lloji: Kredi/Garanci

Tipi i Skemës Financiare: Kredi/Garanci
Përfitime:

1. Kur vlera për projekt shkon nga 50,000 euro deri në 500,000 euro (grupi i synuar do jenë Ndërmarrje të Vogla dhe të Mesme ekzistuese):

  • Jo m&eum...
Donatorë: Agjencia Italiane e Bashkëpunimit për Zhvillim - AICS
Zbatues: Programi Italo – Shqiptar për Zhvillimin e SME-ve në Shqipëri, Intesa San Paolo Bank, Procredit Bank, OTP Bank, Raiffeisen Bank Shqipëri, Credins Bank, Tirana Bank, Banka Amerikane e Investimeve/ ABI Bank, Union Bank, FED Invest, NOA Bank, Fondi Besa
Afati i Aplikimit:
Statusi: Jo Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-21-0003

Lajmet e fundit

Më shumë
Image

CEECAT Fund II achieves first closing with EBRD support

  • EBRD commits €30 million to private equity fund CEECAT Fund II
  • CEECAT Fund II raises total commitments of €120 million in its first closing
  • Fund dedicated...

Image

Webinar: “Opportunities for development cooperation with the private sector through the develoPPP.de program’’ datë 17 shkurt 2021, ora 11:00 - 12:30

Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA) njofton se në datën 17 shkurt, Këshilli Investitorëve të Huaj në Bosnjë dhe Hercegovinë dhe GIZ...

Image

IPARD and the Albanian Agribusiness Support Facility (AASF) – an opportunity for agribusiness development

The Instrument for Pre-Accession Assistance for Rural Development (IPARD) has the specific long-term objective to prepare the Albanian agribusiness sector in meeting the requi...

Dot Image