Platforma

Akses në Financë

EIC Accelerator Open

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 5 tetor 2022
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrje, Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-22-0009

Pilot European innovation gender and diversity index

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Impakti që pritet është:

...
Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian, Keshillli Europian i Inovacionit
Afati i Aplikimit: 8 shtator 2022
Statusi: Aktive
Industri: Sipërmarrje, Inovacion
Kodi: SF-22-0008

EIC Transition Challenge: Process and system integration of clean energy technologies

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

‘EIC Transition Challenge’ synon të maturojë teknologjinë dhe i...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 28 September 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis
Kodi: SF-22-0007

Positive Clean Energy Districts

Lloji: Grante

Tipi i Skemës Financiare: Grante
Përfitime:

Projektet priten të kontribojnë si më posht...

Donatorë: Komisioni Europian
Zbatues: Komisioni Europian
Afati i Aplikimit: 26 prill 2022
Statusi: Aktive
Industri: Inovacion, Mjedis, ‘Smart Cities’
Kodi: SF-22-0006

OPEN CALL FOR TENDER PREQUALIFICATION

Lloji: Shërbime konsulente

Tipi i Skemës Financiare: Shërbime konsulente
Përfitime:

Shërbimet do të ofrohen nga një ekip eksper...

Donatorë: Bashkimi Europian, KfW
Zbatues: Fondacioni Shqiptar i Garancisë së Zhvillimit (FSHZH)
Afati i Aplikimit: 28 shkurt 2022
Statusi: Aktive
Industri: Të gjitha
Kodi: SF-22-0005